Можете да се откажете от покупката си и да върнете закупен от нас артикул в рамките на 14 дни от датата на получаване при следните условия: 

- Артикулът трябва да е в ненарушен вид, в оригиналната си, ненарушена опаковка и да няма следи от зацапване 

- Артикулът трябва да бъдe върнат с всички придружаващи го документи и окомплектовки 

- Разходите за куриерска услуга при връщане са за сметка на купувача 

- Всички суми се възстановяват в пълен размер, само по банков път, към лична или фирмена сметка (ако сте закупили артикула от името на юридическо лице), в срок до 14 дни от датата, на която получим обратно закупения от Вас артикул и установим, че горепосочените условията за връщане са спазени. 

С цел избягване на неудобства и недоразумения, моля свържете се с нас при желание за отказ от покупка или преди да върнете закупен от нас артикул! Телефон за контакт: 0877 33 05 04 (кликнете върху номера за да направите обаждане

След заявяване на желание за връщане и уточняване на детайли по процедурата за връщане с наш служител, ще Ви бъде посочен физически адрес за връщане на конкретната стока. 

В случай, че поръчана и предварително платена стока не може да Ви бъде доставена поради някакви независещи от нас причини, ние ще Ви информираме за това своевременно и ще възстановим по Вашата сметка платената вече сума в пълен размер, в срок от 7 (седем) дни от датата, на която установим този факт и Ви уведомим.