Самозалепващ фототапет с космическа гледка

A1-SNEW011247sam
  • Печат в HD качество
  • Устойчив на UV и влага
  • Подходящ за различни повърхности
  • Безопасни материали
  • Лесен монтаж и демонтаж
Избери размер
Безплатна доставка
8500 лв
Изпрати запитване

Печат с най-високо качество!

Този фототапет с космическа гледка е отпечатан в HD формат върху самозалепващо фолио с матово покритие, с резолюция до 600 dpi, благодарение на което цветовете са ярки, а детайлите са перфектни, независимо от големината на тапета. Както самият материал, така и печатът са влагоустойчиви и устойчиви на въздействието на UV-лъчи, благодарение на което цветовете не избледняват, дори и при продължително излагане на слънчева светлина.


Универсална декорация за всяка стая!

Нашите изключително висококачествени самозалепващи фототапети са отлично решение за всеки, който иска с малко труд да постигне впечатляващ визуален ефект във всекидневната, спалнята, детската стая, в офиса или което и да е друго помещение! За кратко време, без да се налага да наемате екип за ремонт или да купувате редица инструменти и материали, можете сами да преобразите интериора на всяка стая!


Добре подбраният фототапет може да създаде впечатление за по-голяма и просторна стая, а широката гама от размери и дизайни ще задоволи нуждите и вкусовете дори на най-взискателните клиенти.


Портфолиото на TopTapeti.com включва модели, които ще се харесат както на любителите на модерния стил, така и на традиционалистите. При нас можете да купите онлайн фототапети с природа, карта на света, тухлена или каменна стена, градски пейзаж, цветя, животни, коли, абстрактни изображения, както и такива с мотиви подходящи за детска стая. Изберете красив изгрев или залез, морски бряг, езеро или водопад, Африакански пейзаж, Ню Йорк през деня или нощта и още много други мотиви!


Самозалепващите фототапети са универсален продукт, който освен върху стена, успешно може да се използва и върху върху мебели. Точно така! Нашите продукти могат да бъдат използвани и като фурнир върху стари мебели или такива с наранена повърхност.


Безопасни материали

Самозалепващият фототапет е изработен от безопасни материали, без мирис. Можете спокойно да ги използвате във всяка стая, включително в спалнята и в детската стая.


Бърз и лесен монтаж и демонтаж

Преди да пристъпите към монтажа, трябва да се уверите, че основата (стена или мебелни повърхности) е добре почистена (без прах, остатъци от стара боя и др.) и без неравности. Тапетът се лепи на ленти, една по една, като постепенно от горната част се отлепва защитният филм и се отстраняват всички въздушни мехурчета, които могат да се образуват. Всяка пратка съдържа подробни и нагледни инструкция за монтаж, а демонтажът е също толкова лесен!


Безопасна опаковка

Всяка ролка е обезопасена с фолио и опакована в твърда картонена опаковка.


Срок на доставка на всички фототапети: до 2 седмици